Arrangere utdrikningslag?

Er du på jakt etter en spennende aktivitet til utdrikningslaget? På ActionZone arrangerer vi fartsfylte utdrikningslag hele året. Gi brud/brudgom en ordentlig markering på slutten av singellivet ved å planlegge dagen hos oss.

 

Ved ankomst får alle deltakere utdelt utstyr og masker. Vi informerer så om sikkerhet, spilleregler og grunnleggende teknikk før spillet begynner. Da henger alle med – i alle fall til spillet starter. I Speedball får dere bryne dere på fartsfylt moro med skyting og gummikuler. Når vinneren er trukket og spillet er avsluttet, får dere benytte event-rommet vårt. Her stiller vi med pizza med allergivennlige alternativer til hele gjengen. De fleste trenger påfyll av energi etter en runde med Speedball! Forlovere som vil ha med snacks er selvfølgelig velkommen til det. Event-rommet er deres i en time, men kan forlenges ved behov.

 

Senk forlover-skuldrene og gi gjengen et minneverdig arrangement med utdrikningslag på ActionZone. Vi lover et kjekt og smidig arrangement som vil huskes med glede i lang tid framover. Vi sees! 

Velg ønsket varighet i pakkevelgeren under:
 • Tidspunkt

  Valgfritt

 • Sted

  ActionZone, Sartor Storsenter, 5 minutter gange fra Straume Terminal

 • Forkunnskaper

  Krever ingen forkunnskaper. Opplæring og introduksjon vil bli gitt.

 • Antrekk

  Treningsklær eller komfortabelt kostyme

 • Valgfritt medbrakt utstyr

  Kne- og albuebeskyttere.

 • Pris pr. pers

  Se pakker nede på siden

Velg pakke her:

Angående Covid-19:

Vi følger gjeldende retningslinjer og har fullt fokus på smittevern. Masker, utstyr og kontaktflater rengjøres etter hvert bruk. Har du symptomer, ber vi deg vente til du er helt frisk før du deltar på arrangement hos oss.

Kontakt

Lurer du på noe? Send oss en melding!