Torsdagstrening:

 På torsdager holder vi på ActionZone treninger i Speedball. Her lærer du blant annet spillforståelse, teknikk og taktikk innen Speedball. I tillegg gjør vi noe generell kondisjon- og styrketrening. God form er viktig for enhver Speedball-spiller! Vår erfarne instruktør svarer ellers på alt du måtte lure på. Treningene holdes hver torsdag klokken 18-20 og koster kr. 99,-. Utstyr får du låne hos oss, men ta gjerne med beskyttere til knær og albuer om du har det liggende.

 

Treningene passer både for nybegynnere og viderekomne i Speedball. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta. På treningene vil du også møte andre Paintball-entusiaster. Vi har vanligvis opptil 10-15 deltakere på treningene. Treningene på ActionZone er en sosial arena der alle Paintball-interesserte møtes og lærer sammen. Kanskje du til og med finner en gjeng å spille med utenom torsdagstreningen?

 

Obs: På treningene våre er teknikk og øvelser i fokus. Hvis du vil spille vanlig Speedball med mer fart og konkurranse anbefaler vi å booke en spillpakke til deg og vennegjengen her. Vi sees!

 • Tidspunkt

  Torsdager kl. 18-20

 • Sted

  ActionZone, Sartor Storsenter

 • Forkunnskaper

  Krever ingen forkunnskaper

 • Antrekk

  Treningsklær eller joggeklær

 • Valgfritt medbrakt utstyr

  Kne- og albuebeskyttere.

Bestill din torsdagstrening her:

Angående Covid-19:

Vi følger gjeldende retningslinjer og har fullt fokus på smittevern. Masker, utstyr og kontaktflater rengjøres etter hvert bruk. Har du symptomer, ber vi deg vente til du er helt frisk før du deltar på trening hos oss.

Kontakt

Lurer du på noe? Send oss en melding!