Teambuilding

Trenger dere et avbrekk i hverdagen for å dyrke arbeidsgleden? På ActionZone arrangerer vi jevnlig teambuilding-arrangementer for bedrifter i Bergen og omegn. På arrangementene våre spiller deltakerne mot hverandre i Speedball. Det er en svært populær type Paintball som trener reaksjonsevne, hastighet og smidighet.

Ved ankomst får deltakere utdelt masker og utstyr. Før spillet starter får alle en innføring i sikkerhet, gjeldende spilleregler og teknikk. Når spillet er avsluttet geleides gruppen til møterommet vårt. ActionZone tilbyr mat og drikke fra Pizzabakeren til arrangementer, som må bestilles på forhånd. Bedrifter som ønsker annet mattilbud, er velkommen til å ha med kaffe, te og noe godt å bite i. Møterommet er tilgjengelig i en time, men kan forlenges ved behov.

 

Vi lover et kjekt og smidig arrangement som vil huskes med glede i lang tid framover. Vi sees! 

 
 Ønsker å bestille arrangement hos oss? Velg ønsket spilletid i pakkene under.
 
 
 • Tidspunkt

  Valgfritt

 • Sted

  ActionZone, Sartor Storsenter, 5 minutter gange fra Straume Terminal

 • Forkunnskaper

  Krever ingen forkunnskaper. Opplæring og introduksjon vil bli gitt.

 • Antrekk

  Treningsklær eller joggeklær

 • Valgfritt medbrakt utstyr

  Kne- og albuebeskyttere.

 • Pris pr. pers

  Se pakker nede på siden

Velg ønsket varighet på spillingen:

Angående Covid-19:

Vi følger gjeldende retningslinjer og har fullt fokus på smittevern. Masker, utstyr og kontaktflater rengjøres etter hvert bruk. Har du symptomer, ber vi deg vente til du er helt frisk før du deltar på arrangement hos oss.

Kontakt

Lurer du på noe? Send oss en melding!