Paintball for skoleklasser

Er du foresatt eller kontaktlærer og skal organisere et arrangement? Da er ActionZone et naturlig valg for deg som vil unngå tidkrevende planlegging. Alle elever over fylte 10 år er velkomne til spill, fart og moro hos oss. Vi arrangerer blant annet klassefester, avslutninger og andre begivenheter for elever i Bergen og omegn.

Elevene får utlevert utstyr og masker som beskytter hele ansiktet og sørger for at hode, øyne og øvrig ansikt er beskyttet gjennom spillet. 
 
Vi står for organisering av mat til elevene når du arrangerer hos oss, og har blant annet avtale med Pizzabakeren som leverer smakfull pizza. Hvis man ønsker matservering må dette bestilles på forhånd. 
 
Det eneste du  må organisere for arrangementet er transport til og fra ActionZone. Vi trenger også informasjon om antall elever og eventuelle matallergier. Husk å ta opptelling på hvem som vil spille og ikke, slik at vi kan organisere arrangementet best mulig. Vi på ActionZone garanterer et kjekt og smidig arrangement som elevene vil huske med glede i lang tid framover. Vi sees!
 
Ønsker å bestille arrangement hos oss? Velg ønsket spilletid i pakkene under. Ikke nøl med å ta kontakt via kontaktskjemaet om du har spørsmål.
 
 
 • Tidspunkt

  Valgfritt

 • Sted

  ActionZone, Sartor Storsenter, 5 minutter gange fra Straume Terminal

 • Forkunnskaper

  Krever ingen forkunnskaper. Opplæring og introduksjon vil bli gitt.

 • Antrekk

  Treningsklær eller joggeklær

 • Valgfritt medbrakt utstyr

  Kne- og albuebeskyttere.

 • Pris pr. pers

  Se pakker nede på siden

Bestill paintball for din skoleklasse her:

Angående Covid-19:

Vi følger gjeldende retningslinjer og har fullt fokus på smittevern. Masker, utstyr og kontaktflater rengjøres etter hvert bruk. Har du symptomer, ber vi deg vente til du er helt frisk før du deltar på arrangement hos oss.

Kontakt

Lurer du på noe? Send oss en melding!