Fartsfylt bursdagsfeiring på Action Zone

Planlegger du bursdag og er usikker på hva du skal finne på? Ta med deg selskapet til ActionZone for en feiring utenom det vanlige!

Her kan du spille paintball uten å bli våt eller full av maling, vi bruker nemlig gummikuler og du spiller innendørs i Norges største paintballhall. Vi legger til rette for alle typer bursdagsfeiringer, og alle er velkommen fra fylte 10 år. 

Ved ankomst får deltakerne utlevert utstyr og masker av oss. Når sikkerhetsrutiner er unnagjort, får deltakerne slå seg løs og spille mot hverandre i adrenalinfylt Speedball.

 Etter spillet får deltakerne fortsette feiringen på festrommet vårt. Her er det god plass og høyt under taket for å feire jubilanten. Vi står for organisering av mat når du arrangerer hos oss. ActionZone har avtale med Pizzabakeren som leverer smakfull pizza. Vi selger snacks, brus og alkohol hos oss. Jubilanter eller gjester er hjertelig velkommen til å ha med kake. Festrommet er tilgjengelig i en time, men kan forlenges ved behov. Bursdagspynt i form av ballonger og lignende må medbringes. Vi lover et kjekt og smidig arrangement som vil huskes med glede i lang tid framover. 

Ønsker å bestille arrangement hos oss? Ta kontakt med oss på skjemaet nederst på forsiden vår.

 

 
Velg ønsket varighet i pakkevelgeren under:
 • Tidspunkt

  Valgfritt

 • Sted

  ActionZone, Sartor Storsenter, 5 minutter gange fra Straume Terminal

 • Forkunnskaper

  Krever ingen forkunnskaper. Opplæring og introduksjon vil bli gitt.

 • Antrekk

  Treningsklær eller komfortabelt kostyme

 • Valgfritt medbrakt utstyr

  Kne- og albuebeskyttere.

 • Pris pr. pers

  Se pakker nede på siden

Velg pakke her:

Kontakt

Lurer du på noe? Send oss en melding!